Queens Studios

Client | Confidential
Location | Queens Park
Size | 12,500 sqft
Sector | Commercial Office
Status | Complete

The complete Cat-A refurbishment of Queens Studio celebrates its heritage throughout, providing a mix of unit sizes, improved street frontage and a revitalised entrance sequence.

The existing reception space is remodelled to include a feature metal staircase with an integrated timber reception desk. The brickwork is sandblasted and acid washed to reveal the patina of the existing building, enhanced by a suspended feature lighting detail.
The office units are completely transformed with new services, exposed brickwork, timber flooring and heritage lighting details.

The WC and shower facilities pick up on the forest green colours of the building with stack bonded slim profile tiles and black metal detailing completing the palette.

The street facing units are all opened-up to the street with heritage shopfronts, sitting comfortably within the refurbished dark green render.